Spāņi zina, kas ir karstums. Galu galā ne velti viņi izdomāja siestu. Bet ko ēst, kad ēnā atpūšaties no temperatūras, kas pārsniedz 30 grādus? Acīmredzot kaut ko ļoti vieglu. Parasti lieliski der klasiskais gaspačo.
No otras puses, kāpēc gan neatšķaidīt šo ēdienu ar kaut ko jaunu? Zemenes vasarā ir tas, kas nepieciešams. Vai tās var pievienot gaspačo?
Protams, nav problēma! Turklāt garša no šādām darbībām ne tikai necietīs, bet, gluži pretēji, arī uzlabosies. Ne pārāk sarežģīts ēdiens, kas kalpos kā lielisks parastās aukstās zupas aizstājējs.
Gaspačo ar zemenēm
VIDEO:
Sastāvdaļas:
- 100 g tomātu
- 100 g zemenes
- 0,5 zaļie asie pipari
- 1 paprika
- 3 ķiploku daiviņas
- svaigs baziliks
- 0,5 sīpols
- koriandrs
- 1 ēdamkarote etiķis
- 1 tējkarote sāls + 1 tējkarote cukurs
- 25 g olīveļļas
- 50 g dārzeņu buljona
- 4 vārītas garneles
- balzamiko mērce
- zaļumi pēc garšas
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
- Amerikānis iegāja parastā latviešu skolā un saprata, ka tā nav mācību iestāde, bet gan atsevišķa civilizācija
- Esmu bijusi precējusies ar latvieti un somu – tagad es droši zinu, kurš ir labāks un atklāšu jums to
- Modes eksperti nosaukuši TOP 5 šī rudens “karstākās” smaržas: katrai modes dāmai būs kāds no šiem aromātiem
- “5. novembrī gaidāmi rekordi”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar precīzu šīs nedēļas laika prognozi
- Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt








